Welkom
Wie ben ik?
Consulten
Basiscursus Tarot
Diversen
Prijzen
Contact
Gastenboek
Links
Sitemap


Wie ben ik?

Mijn naam is Reny Withaar en ik ben geboren in 1955.

Mijn passie voor de Tarotkaarten is al op jonge leeftijd geboren! Daardoor wist ik dat er meer was "tussen hemel en aarde". Zo is mijn interesse gegroeid en heb ik mij verder ontwikkeld. Ik heb diverse opleidingen gevolgd om nader kennis te maken met de spirituele wereld.

In 1986 kocht ik uit nieuwsgierigheid mijn eerste tarotdeck van Rider-Waite. In het begin legde ik vooral kaarten voor mezelf. Later groeide dat uit in tarotleggingen voor familie en vrienden en nog later voor iedereen die een antwoord zoekt op een vraag of inzicht wil krijgen in de problematiek die op dat moment belangrijk is. De tarot geeft inzicht in wat speelt en geeft mogelijkheden, richtingen en kansen weer. Toen ben ik de Rider-Waite verder gaan bestuderen. Dit spel is toegankelijker, er is veel over geschreven, het bevat duidelijke plaatjes en het is makkelijk te lezen (en te leren). Door de jaren heen heb ik mijn eigen stijl ontwikkeld in het leggen van de tarotkaarten. In 2006 volgde ik een tweejarige opleiding voor tarotmediator zoals erkend door de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg. In mijn consulten gebruik ik de Rider-Waite Tarot, dat in 2009 alweer 100 jaar bestond. Dit tarot-spel is het populairst.

Ook maak ik gebruik van de Voyager-tarotkaarten. Een hedendaags tarotdeck ontwikkelt door James Wanless voor de 21e eeuw. De Voyager is bijzonder vanwege de vormgeving en symboliek. De kaarten zijn gemaakt van fotocollages, die symbolen bevatten van alle culturen uit de geschiedenis en deze tijd. Ik gebruik de Voyagerkaarten regelmatig om tot een verdere verdieping te komen als ik de Rider-Waite kaarten lees. 

Dromen ... we dromen allemaal! Zij zijn persoonlijke zelfportretten. Je kunt dromen gebruiken om beter te functioneren in je dagelijks leven, om je prettiger en zekerder te voelen. Je krijgt meer greep op je dromen en op je eigen leven, kortom: Droom en je wordt wákker!


Mijn opleidingen:   

     
•    3-jarige spirituele opleiding,
•    intuïtieve ontwikkeling,
•    mediumtraining,
•    trance-healing,
•    tarotmediator,
•    droomwerk.

 

 

 

 

 

 

 

REWITHA | renywithaar@gmail.com