Welkom
Consulten
Basiscursus Tarot
Diversen
Workshops
Email consult
Prijzen
Contact
Gastenboek
Links
Sitemap

 

Een tarot consult kan je ook per email aanvragen. (info@renywithaar.nl)

Een tarotconsult is altijd een momentopname: deze ene specifieke situatie, waar gaat het over op dit moment, wat zijn je emoties. Tarotkaarten zijn geen waarzegkaarten: de toekomst staat niet vast. Vragen als: “wanneer ontmoet ik de ware” en “wanneer win ik de lotto” hebben geen zin. 

Een tarotlegging kan niets voor jou beslissen, dat moet je zelf doen. Je creëert je eigen leven en hebt altijd een vrije keuze. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn/haar leven. Soms zit het mee en soms zit het tegen in het leven. Met behulp van de Tarot kaarten kan ik je leven een duwtje de goede kant op geven. Of het nu gaat om persoonlijke relaties, of werk, of om gezondheid. De kaarten kunnen helpen om jouw leven leuker, aangenamer, prettiger te maken. Mijn ervaring als Tarottist zet ik graag in om je te helpen.

Probeer je vraag zoveel mogelijk tot één onderwerp te beperken, dus niet én over je baan, én over je relatie etc. Je mag meerdere vragen stellen, maar dat zijn dan meerdere consulten.

Ja/nee vragen zijn ook niet handig, de tarot geeft geen antwoord op gesloten vragen. De vragen moeten rechtstreeks betrekking hebben op degene die ze stelt. De Tarot vertelt over jezelf, niet over je baas, je relaties of je overburen. “Wat kan ik doen om…?” of “Wat brengt mij…?” (een andere baan, huis, relatie enz).

Hoe duidelijker je de vraag stelt, hoe duidelijker het antwoord! Enige achtergrond informatie over de achtergronden die de vraag betreft is voor mij wel prettig, bijv. iets over jezelf, man/vrouw/leeftijd. Dan kan ik mij beter op je afstemmen. Je mag zelf bepalen hoeveel informatie je geeft.

 

Je vraag wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.

 

Kosten:

€ 40,00. Overmaken op bankrek.: 46.47.49.204 t.n.v. R. Withaar te Almere.

 

Je vraag wordt in behandeling genomen nadat de betaling is ontvangen.

Na betaling ontvang je binnen 3 werkdagen per email het consult.

 

Een persoonlijk consult is op dit moment helaas niet mogelijk.

Zie pagina contact.

 

REWITHA | renywithaar@gmail.com