Welkom
Consulten
Tarot
Dromen
Basiscursus Tarot
Diversen
Prijzen
Contact
Gastenboek
Links
Sitemap

 

Dromen  

“Ik heb zo'n gekke droom gehad vannacht!

Wat zou dat nou betekenen?
Aan wie zou ik dat nu eens kunnen vragen?
Hoe kan ik erachter komen wat mijn droomsymbolen betekenen?”

Wat zijn dromen en waarom droom je? Vragen komen in ons op en ondanks eindeloze wetenschappelijke speculaties en experimenten, zijn we het er nog steeds niet over eens wat dromen nu precies zijn en waar ze voor dienen.

Jij bent niet de enige die daar nieuwsgierig naar is. Al in de Griekse oudheid gingen de mensen naar de priesteressen in de droomtempels en nu nog zijn er stammen die een eigen sjamaan hebben die hen helpen hun dromen te ontcijferen.
Bij ons allemaal schuilt een bron van spiritualiteit en creativiteit. Deze, soms diep verstopte bron kan worden aangesproken voor het zin- en vormgeven aan het leven en het scheppen van geluk. Het oplossen van problemen en het achterlaten van oude pijn en verdriet.

Ieder beeld dat in een droom verschijnt betekent iets, maar hetzelfde beeld kan verschillende dingen betekenen voor verschillende mensen of voor dezelfde persoon op verschillende momenten in zijn leven. Gebeurtenissen en beelden in dromen zijn vaak een symbool, een beeld voor iets dat in ons onbewuste leeft. Ze vertellen ons iets over onszelf, onze onbewuste verlangens of verborgen drijfveren.

Ik probeer, samen met jou, hoe je die symbolen in je dromen kunt ontcijferen en hun betekenis voor het dagelijks leven kunt begrijpen. Je kan je alledaagse problemen met behulp van je droomsymbolen gaan oplossen.
Ik geef je persoonlijke begeleiding en handvaatjes die een hernieuwde speelse diepgang in werking zetten.
Daarbij maak ik gebruik van de middelen en vakgebieden waarin ik ben opgeleid.
Zo worden op deze speelse wijze alle aspecten van het leven met elkaar in harmonie gebracht. Op deze wijze word je in staat gesteld om te groeien in bewustzijn, spiritualiteit en levenskunst. Dromen gaan over onszelf, onze verlangens, onze pijn(en), psychologische patronen en over onze mogelijkheden die we hebben.

Dromen brengen ons soms ook in contact met het spirituele, het goddelijke, of het hogere. Of we hebben een voorspellende, helderziende of telepathische droom.

We kunnen ook in contact komen met een krachtdier of spirituele helper in onze dromen.  

In een droomconsult zoeken we uit wat je droom voor jouw betekent. En hoe je de boodschap van je droom een plaats kan geven in je leven overdag.

Droomconsulten alleen via email, zie pagina contact.

 

REWITHA | renywithaar@gmail.com